Explosie van inhaalhuwelijken verwacht

In 2022 wordt als gevolg van Corona een explosie van huwelijken verwacht. 🤵👰 Nu de Corona maatregelen langzamerhand versoepelen, neemt het vertrouwen onder bruidsparen weer toe. De trouwbranche ziet het aantal aanvragen dan ook steeds meer toenemen en verwacht dat 2022 een druk trouwjaar wordt. Ook ik hoop dat de liefde volgend jaar weer volop gevierd kan worden. Hebben jullie trouwplannen? 🥂 Wacht dan niet te lang met het vastleggen van een trouwfotograaf. Populaire dagen/data zijn immers al snel volgeboekt. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hopelijk tot snel!

Explosie van inhaalhuwelijken verwacht als gevolg van Corona trouwen in Zeeland

Als later ineens nu blijkt te zijn

Onlangs overleed de vader van één van mijn bruiden. Als bruidsfotograaf maak je na een trouwreportage een keuze uit de vele trouwfoto’s die je schiet op zo’n dag. Foto’s die alle facetten van de trouwdag beeldend vertellen. De keuze is soms lastig en je houdt altijd foto’s over die het om een of andere reden nèt niet geworden zijn. Aan die foto’s moest ik denken, toen ik hoorde van het definitieve afscheid dat de bruid moest nemen.
Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

 

Getting ready foto's wel of niet

Vaak vragen bruidsparen mij wat ik als trouwfotograaf adviseer: de voorbereidingen van het bruidspaar op de grote dag laten fotograferen of niet. Jullie kunnen ervoor kiezen om als bijvoorbeeld kapper en visagiste bezig zijn met trouwkapsel en trouw make-up en als jullie de trouwkleding aantrekken, dat door mij te laten fotograferen. “Foto’s van dat ik me aankleed?”, vragen bruiden mij vaak.

Trouwfotograaf bij Rinse & Corianne  |  Zeeland 

Hun trouwdag vol geluk en emoties in perfecte foto's te mogen vastleggen, dàt maakt mij als trouwfotograaf zo blij!

Na alle voorbereidingen was het onlangs dan eindelijk zover: Corianne trad in het huwelijk met haar Rinse en gaf de liefde van haar leven haar jawoord op de mooie trouwlocatie Hofstede ‘s-Gravenhoek in Wissenkerke in de provincie Zeeland. Ondanks alle beperkingen die Corona kent, wilde dit lieve bruidspaar gewoon graag hun liefde vieren en dat is prima gelukt. Ik mocht als trouwfotograaf hun mooie trouwdag vastleggen. Lucky me!

Zakelijke fotografie  |  Zeeland

Pieter wilde graag een aantal zakelijke portretten om zijn onderneming te promoten: foto's ten behoeve van zijn website, socials & marketing. Professionele foto's geven nu eenmaal kracht aan communicatie. Ook op zoek naar een zakelijk portret? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Zakelijke Fotografie Caroline de Reus Fotografie Goes

Lifestyleshoot | Zeeland

Bij een lifestyle shoot draait het echt om jullie jonge gezin. Ik maak bij jullie thuis foto’s, terwijl jullie als gezin bezig zijn met de dagdagelijkse dingen. Ik leg mooie momenten op ongedwongen manier vast en gebruik daarbij het natuurlijke licht om zo de zachtheid en puurheid te benadrukken. Iedere periode in jullie jonge gezin leent zich voor een mooie fotoshoot. Kijk voor meer informatie bij fotoshoot.
Lifestyle shoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Bedrijfsfotografie  |  Zeeland

Onlangs kreeg ik een verzoek van Joanne van coachingspraktijk De Zeeuwse knoop voor bedrijfsfotografie. Ze nodigde mij uit om met haar mee te denken hoe zij met behulp van foto's haar klanten via haar website en social media accounts een goed beeld kan geven van wie zij is en waar ze voor staat. Een leuke opdracht met een geslaagd resultaat!

Caroline de Reus Fotografie bedrijfsfotografie Zeeland

Trouwfotograaf Suzanne & Paul  |  Zeeland

Suzanne en Paul vroegen mij eind vorig jaar of ik hun trouwfotograaf wilde zijn. Ze leerden mij kennen tijdens de bruiloft van vrienden waar Suzanne de visagie deed. Ze vonden de foto's die ik daar maakte zo mooi en daarom wilden ze mij graag als fotograaf van hun eigen trouwdag. Iets wat of ik maar al te graag doe natuurlijk. 

Trouwfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf Vera & Jean-Paul  |  Goes

Hoe leuk is het, als de bruid die je al van jongs af aan kent, jou als trouwfotograaf kiest om foto’s te maken van haar trouwdag in Goes.? Dan voel je je super vereerd, het doet je beseffen dat kleine meisjes groot worden en dat ook voor jou de tijd niet stil staat. Op een avond namen we op het gemak de planning van hun bruiloft door. Al snel kwamen de foto’s van het huwelijksaanzoek op tafel. Jean-Paul vroeg Vera ten huwelijk 

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Zeeland

Studioshoot  |  Zeeland

Voor velen zo herkenbaar, in ieder geval voor mijzelf: je wil graag een mooie spontane foto van jezelf maar hoe? Zeker in een fotostudio voel je niet alleen de lens op je gericht. Je staat letterlijk tussen de spotlights en probeer dan maar eens jezelf te zijn..... Voor mij als fotograaf een heerlijke uitdaging om mensen juist dan zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen, zodat die ontspannen foto’s vanzelf volgen. Daarin te slagen geeft zoveel energie. Zeker wanneer je daarna zo’n lieve reactie ontvangt! 

Caroline de Reus Fotografie studioshoot Zeeland Goes

Gezinsfotoshoot  |  Zeeland

Ze worden zo snel groot; hoe leuk is het dan om regelmatig momenten door middel van een gezinsfotoshoot vast te leggen van hoe jullie nu zijn als gezin. Gezinsfoto's zijn zo enorm waardevol voor later! Christel wilde haar vriend dan ook graag verrassen met een gezellige gezinsfotoshoot in de studio. Hun zoontje van 5 maanden moest even de kat uit de boom kijken, maar eenmaal gewend vond hij het super om op de foto te gaan.

Caroline de Reus Fotografie gezinsfotoshoot Zeeland

Familiefotoshoot  |  Zeeland

Hanneke wilde samen met haar 4 zussen haar ouders een familiefotoshoot cadeau doen voor hun 45 jarig huwelijksjubileum, omdat tijdens het feest eindelijk de hele familie weer eens een keer compleet zou zijn; met 6 gezinnen bij elkaar komen is normaal gesproken een hele puzzel. Hoe waardevol is het om van dat zeldzame moment een aantal mooie foto's ......

Caroline de Reus Fotografie familiefotoshoot Zeeland

Familiefotoshoot strand  |  Zeeland

Myra wilde haar schoonouders een familiefotoshoot van haar kleinkinderen cadeau geven ter ere van hun 50 jarig huwelijksjubileum. Omdat zij graag op het strand komen, was meteen al duidelijk dat we de foto's met het viertal aan de Zeeuwse kust zouden maken. Strand genoeg om uit te kiezen in Zeeland. Het werd het strand van Oostkapelle. Tijdens een familieshoot maak ik zoveel mogelijk foto's van iedereen, individueel en in verschillende samenstellingen, op diverse plaatsen, zodat er veel keuze is.

Caroline de Reus Fotografie familiefotoshoot Zeeland Oostkapelle

Gezinsfotoshoot  |  Zeeland

Een mooi verjaardagscadeau van Jacob aan zijn vrouw Linda: een gezinsfotoshoot. Samen met hun dochtertje Lot op de foto. In de afgelopen jaren fotografeerde ik heel wat gezinnen en bezorgde hen met een gezinsfotoshoot een pure beleving en blijvende herinneringen aan die specifieke periode in hun leven. Hoe mooi is dat? Een fotoshoot kan buiten, in de studio of bij het gezin thuis als lifestyleshoot gedaan worden. Jacob en Linda kozen voor de Timmerfabriek in Vlissingen.

Caroline de Reus Fotografie gezinsfotoshoot Zeeland Goes

Gezinsfotoshoot Vlissingen  |  Zeeland

Het is zo waardevol om door middel van een gezinsfotoshoot de liefde, band en het plezier van een gezin vast te leggen voor later. Ontspannen en gezellig. Een heerlijke herinnering aan hoe je gezin toen was! Peter wilde graag op die manier zijn gezin gefotografeerd hebben. Vanwege het winterse weer kozen we voor een prachtige binnenlocatie: de Timmerfabriek in Vlissingen. 

Caroline de Reus Fotografie gezinsfotoshoot Zeeland Vlissingen

Newbornshoot Yara  |  Zeeland

Pas geleden mocht ik weer een newbornshoot doen. Wat een lief klein meisje. De puur- en zachtheid van de eerste dagen zijn zo bijzonder, dagen om nooit te vergeten. Dit te mogen vastleggen en ouders een onvergetelijke herinnering te bezorgen, is zo mooi! Yara viel na de voeding als een blok in slaap en liet zich als modelbaby uitgebreid fotograferen. De ouders waren super enthousiast over het eindresultaat! Mijn missie is weer geslaagd!

Caroline de Reus Fotografie Newbornshoot

Zwangerschapsshoot  |  studio Goes

Nicole vroeg mij haar zwangerschap in de studio vast te leggen met unieke zwangerschapsfoto's. Wat leuk om haar, Ralf en hun zoontje Jens opnieuw voor mijn camera te hebben. Mijn pure, ongedwongen en spontane stijl van fotografie sloot helemaal aan bij haar wensen. Ze wilde de zwangerschapsreportage graag in zwart wit. De zwangerschapsshoot verliep heel relaxed en leverde een groot aantal mooie foto’s op waaruit het moeilijk kiezen was. 
Caroline de Reus Fotografie zwangerschapsshoot

Trouwreportage strandpaviljoen  |  Westkapelle 

Wat een feestje dat ik de trouwreportage van Jelmer en Bibiche mocht maken op diverse mooie locaties in Zeeland! Omdat ik Bibiche al heel lang ken, is het extra bijzonder voor mij om haar trouwdag van zo dichtbij mee te maken en te kunnen fotograferen. Ik startte bij de bruidegom thuis in ‘s Gravenpolder, waar het 's ochtends vroeg al één en al bedrijvigheid was om de bruid in haar trouwjurk te helpen. Jelmer was een bezienswaardigheid in de straat, toen hij arriveerde in een gave ford mustang, stiekem z'n tweede grote liefde van die dag.
Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

9,57 voor klanttevredenheid  |  2e plaats award trouwfotografie

Een groot dankjewel aan iedereen die op mij heeft gestemd voor de Love Awards publiekprijs in de categorie Trouwfotografie! Qua aantal stemmen ben ik als trouwfotograaf in de provincie Zeeland op de 2e plaats geëindigd! Met maar 7 stemmen verwijderd van de eerste plaats ben ik daar dik tevreden mee! 

Vandaag als trouwfotograaf Zeeland de eindscores van de Love Awards Publieksprijs ontvangen: een gemiddelde waardering van 9,57 voor klanttevredenheid, klantvriendelijkheid, verhouding prijs - kwaliteit. Super blij mee!  Stemmers..... nog een keer: dank jullie wel!

Trouwfotograaf Zeeland award Caroline de Reus Fotografie

Masterclass Portret- en Fashionfotografie

Altijd leuk om in de keuken van een andere fotograaf te kijken en een aantal enthousiaste vakgenoten te ontmoeten! Vorige week een super leuke en interessante masterclass Fashion- en portretfotografie door Brendan de Clercq. Wat leuk om Brendan zo vol passie over zijn werk te horen praten en bezig te zien! Heel inspirerend...... Niets leukers om daarna zelf aan de slag te mogen met onder andere deze foto als resultaat. Met dank aan model Claudia Schuurmans!

Caroline de Reus fotografie fotograaf Zeeland

Trouwfotograaf bij Peter & Ellen | Halsteren Brabant

Peter en Ellen vroegen mij om hun huwelijksceremonie in het oude raadhuis van Halsteren daags voor kerst te fotograferen. Ze gingen voor een intieme ceremonie zonder al te veel heisa en poespas, maar wilden wel graag een paar goede, professionele foto's van hun trouwdag hebben. De trouwlocatie leende zich super voor de intieme en ontspannen setting waarin het bruidspaar graag hun huwelijk wilde laten voltrekken.  

Schotse Hooglander op dirty canvas

Deze Schotse Hooglander op ongespannen dirty gekreukt canvas was te bewonderen tijdens mijn expositie bij woonwinkel BinnenUit in Heinkenszand. In een facebook groep voor wonen kreeg ik honderden reacties op mijn Schotse Hooglanders. Deze Schotse kerel hangt inmiddels in een flink aantal huizen aan de muur. Het dirty canvasdoek met diverse afbeeldingen van Schotse Hooglanders is nog steeds te koop.

Schotse Hooglander op canvas

Bruidsfotograaf bij Livia & Damien  |  Middelburg Zeeland

Als bruidsfotograaf heb ik toch een gaaf beroep! Alweer een super lief en leuk bruidspaar voor de lens! Livia en Damien trouwden in de Middellandse Zeetuin in Buttinge, een prachtige trouwlocatie in Zeeland vlakbij Middelburg! Al vaker was ik in deze mooie tuin van Wim Uilenbroek te gast als bruidsfotograaf. Damien en Livia trouwden in retrostijl compleet met VW busje. 

bruidsfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Bruidsreportage Dorien & Kas  |  Middelburg

Maar een paar weken voor hun mooiste dag kreeg ik de vraag van Dorien en Kas of ik nog vrij was om hun bruidsreportage te maken. Gelukkig was dat het geval! Dorien en Kas trouwden in de Middellandse Zeetuin Uilenbroek in Buttinge, een prachtige trouwlocatie in de buurt van Middelburg om elkaar in mediterrane sferen het jawoord te geven. Bruidsreportage Middelburg Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Marjan & Richard  |  Kats Zeeuwse Rozentuin

Onlangs maakte ik een trouwreportage van Marjan en Richard in Zeeland. Zij beloofden elkaar eeuwige trouw in de prachtige Zeeuwse Rozentuin in Kats op Noord-Beveland midden tussen de rozen! Ondanks dat het 's ochtends qua weer nogal tegen zat, straalde dit leuke stel de hele dag. 's Ochtends fotografeerde ik eerst de voorbereidingen van de bruidegom bij zijn moeder in Colijnsplaat en daaarna reed ik snel naar de bruid in Kortgene.

Trouwreportage Kats Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Vriendinnenfotoshoot  |  strand Zeeland

Vriendinnenfotoshoot op het strand: een dierbare herinnering aan een gezellig vriendinnenweekend in Zeeland
6 Brabantse vriendinnen die er met elkaar een paar dagen tussenuit waren geknepen naar Zeeland. Een paar dagen vol gezelligheid en hoe leuk is het dan om zo’n weekend vast te leggen door een fotoshoot.

Vriendinnenshoot strand Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Bruidsfotograaf bij Peter & Wilma  |  Goes en Kloetinge

Langzamerhand geloof ik dat ik als bruidsfotograaf patent heb op warme zomerse dagen. In Goes was het op de trouwdag van Peter en Wilma in ieder geval alweer raak en tikte de thermometer 28 graden aan! Het was weer een stralende zonovergoten dag.Bruidsfotograaf Goes Caroline de Reus Fotografie

Gezinsfotoshoot Jens  |  Zeeland

Ze worden zo snel groot; hoe leuk is het dan om regelmatig momenten door middel van een gezinsfotoshoot vast te leggen van hoe jullie nu zijn als gezin. Een gezinsshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Het is zo waardevol om jullie liefde, band en plezier vast te leggen voor later. Ontspannen en gezellig. Een heerlijke herinnering aan hoe je gezin was! Onlangs had ik Jens met zijn ouders weer voor mijn lens tijdens een gezinsshoot  in Vlissingen. De laatste keer dat ik hen fotografeerde, was tijdens een newbornreportage en was hij nog maar een paar dagen oud. Eén ding is zeker, het is en blijft een leuk, lief mannetje!

Nicole en Ralf, leuk dat ik weer een familieshoot mocht maken. Jullie hebben een mooie reportage om de opa's en oma's mee te verrassen!

gezinsfotoshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf Anne & Martijn  |  Domburg en Veere

Onlangs mocht ik trouwfotograaf zijn bij het huwelijk van Anne en Martijn Zij trouwden op een prachtige zomerdag in Veere. Ik startte bij de bruidegom thuis en legde vast hoe hij heel ontspannen geassisteerd door een goede vriend zijn trouwpak aantrok. Leuk detail: hun trouwdatum aan de binnenkant van zijn colbert. Daarna haastte ik me naar Anne om haar voorbereidingen te fotograferen. Toen Anne geholpen door haar moeder haar trouwjurk aangedaan had, stond Martijn voor de deur.

Trouwfotograaf Veere Caroline de Reus Fotografie

Presentatie voor FotoGroep Goes

Wat een enorme leuke avond heb ik gisteren gehad bij mijn presentatie voor FotoGroep Goes ( http://www.fotogroepgoes.nl/programma.html)! Heerlijk om voor zo'n enthousiaste groep van fotografen een avond lang te mogen vertellen over mijn werk als bruids- en newbornfotograaf en wat een leuke reacties na afloop! Super!

Caroline de Reus Fotografie bruidsfotograaf

Trouwreportage Jochem & Ineke  |  Fruitteeltmuseum Kapelle

Jochem en Ineke trouwden op een warme zomerdag in augustus in Kapelle en ze vroegen mij hun trouwreportage te maken. Super mooi weer hadden ze. De thermometer bleef bluiten op 27 graden steken, binnen was het nog warmer.

Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Gezinsfotoshoot Jeantine  |  Goes

Jeantine kreeg na haar bevalling een cadeaubon voor een gezinsfotoshoot van haar vriendinnen. Op een mooie dag in juni wissselde ze hem bij mij in voor een gezinsshoot en fotografeerde ik haar gezinnetje op een strand in de buurt van Goes. Wat een mooi kereltje, dat zoontje van haar! Ik maakte deze prachtige foto van haar 2 stoere kerels aan het Katse Veer in Zeeland. Lieve Jeantine, heel veel plezier met jullie foto's!

Gezinsfotoshoot Goes Caroline de Reus Fotografie

Trash the dress shoot Zeeland

Pas getrouwd? Trash that dress! Als jullie het aandurven, kunnen jullie nog een keer jullie trouwkleding aan doen voor een trash the dress shoot. Tijdens zo'n shoot kun je alles doen wat je op je bruiloft niet durfde en jullie maken het zo gek als jullie zelf willen.

Neem een duik in zee, zoek kikkers in een vijver, spetter er lekker op los in regenplassen...... Eén ding is zeker, deze shoot levert jullie hele unieke foto's op! Geïnspireerd geraakt en interesse? Neem dan contact met mij op.
Trash the dress Caroline de Reus Fotografie

Bruidsfotograaf Clemy & Martin  |  Zierikzee

Hoe leuk is het als collega-fotograaf Clemy je als bruidsfotograaf vraagt voor haar bruidsreportage op Schouwen-Duiveland in het mooie Zeeland. Een uitdagende en fantastische afsluiting in november van een mooi trouwseizoen!

Ik startte met fotograferen bij Clemy en Martin thuis waar het al een gezellige boel was.
Bruidsreportage Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

Expositie BinnenUit Heinkenszand  

Ik ben weer gevraagd voor een expositie in 2018 bij BinnenUit in Heinkenszand. Dat doe ik natuurlijk graag! Ook dit keer zal het weer een natuurthema zijn. In ieder geval zal de makaken serie die ik in Gibraltar maakte te zien zijn.Caroline de Reus Fotografie natuurfotografie expositie Binnenuit

Familieshoot  |  strand Zeeland

De familie Molengraaf wilde graag ter ere van de verjaardag van hun moeder een familieshoot met een aantal leuke, vlotte familiefoto's van de kinderen en kleinkinderen op een strand in Zeeland. We kozen voor het mooie strand bij Neeltje Jans.

Caroline de Reus Fotografie familiefotoshoot Zeeland

Gezinsshoot op het strand  |  Zeeland

Een gezinsshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Het is zo waardevol om jullie liefde, band en plezier vast te leggen voor later. Angelique vroeg of ik tijdens een gezinsshoot een aantal leuke portretten van haar gezin op het strand de Banjaard in Zeeland wilde maken. Ze waren op vakantie in Kamperland en wilden heel graag een mooie herinnering voor later. We hadden een hele gezellige ochtend en gelukkig droog weer, ook al dreigde het een aantal keren behoorlijk. 

Gezinsshoot Strand Zeeland Caroline Reus Fotografie

Newborn fotografie Beau  |  Schouwen-Duiveland

Onlangs was ik te gast bij Melvin en Sylvana op Schouwen-Duiveland voor newbornfotografie van Beau, hun 15 dagen oude dochter. In september kreeg ik van Sylvana een telefoontje of ik alsjeblieft tijd had voor een newbornshoot.

Newbornfotografie Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Latoya & Roel | Limburg Nonke Buusjke

Super dat Latoya en Roel mij vroegen hun trouwreportage te maken. Zij gaven in september in Limburg op de binnenplaats van de bijzondere intieme locatie Nonke Buusjke aan de rand van de Schinveldse bossen elkaar het jawoord bijgestaan door 2 lieve schattige bruidsmeisjes: Veerle en Indy.

Trouwreportage Limburg Caroline de Reus Fotografie

Bruidsfotograaf bij Karen & Stijn  |  Zeeland

Onlangs was ik als bruidsfotograaf bij het huwelijk van Karen & Stijn in Zeeland te gast. Een huwelijk met (alweer) een internationaal tintje. Zij, Karen uit la douce France, en hij, Stijn een jongen uit de Nederlandse klei.

Bruidsfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Hippe fotoshoot zusjes  |  strand Zeeland

Drie jaar geleden had ik ze al eens voor mijn camera voor een fotoshoot: de zusjes Anne, Lieke en Irene. Onlangs fotografeerde ik deze leuke, aardige, lieve meiden opnieuw. We hadden een hele gezellige ochtend op een mooi strand in Zeeland en de fotoshoot leverde een aantal mooie platen op!

Zussen fotoshoot Strand Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf bij huwelijk Jantine & Marten  |  Vlissingen

In juli was ik trouwfotograaf bij het huwelijk van Jantine en Marten. Zij gaven elkaar in het stadhuis van Vlissingen het jawoord. Zij kozen fort Rammekens, het oudste zeefort van West-Europa, om hun trouwreportage te maken. Wat een prachtige locatie om te fotograferen! Tel daar een prachtige trouwjurk en dito trouwpak bij op en je hebt alle ingredienten voor een mooie trouwreportage. 

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Vlissingen

Zwangerschaps reportage Kathinka & Jan  |  Middelburg

Wat leuk! 3 jaar geleden was ik bruidsfotograaf bij het huwelijk van Kathinka en Jan in Veere en pasgeleden had ik dit symphatieke stel voor een zwangerschapsreportage bij mij in de studio in Middelburg, 34 weken zwanger. Het was een zeer gezellig weerzien! Binnenkort ga ik bij hen langs voor een newborn reportage. Hieronder wat resultaten van de leuke zwangerschapsshoot!

Zwangerschapsreportage Middelburg Caroline de Reus Fotografie 

Studioshoot  |  Middelburg Zeeland

Onlangs waren de zusjes Bente en Janna bij mij te gast in de studio in Middelburg voor een hippe studioshoot. Twee gezellige en leuke meiden die een aantal ongedwongen en pure foto's van zichzelf wilden hebben. De  tijd vloog voorbij met als eindresultaat een aantal geweldige foto's!

Studioshoot Middelburg Zeeland Caroline de Reus Fotografie

 

Leoniek & Ronald trouwfotografie  |  Veere Zeeland

Trouwfotografie zo leuk om te doen! Op 8 november fotografeerde ik de bruiloft van Leoniek en Ronald in Zeeland. Wat een enorm leuk en sympathiek stel! Ze wilden persé niet een doorsnee trouwreportage en ja dan ben je net bij mij aan het goede adres. Als fotolocatie kozen ze voor een industrieel achtige omgeving in de buurt van Veere.Caroline de Reus Fotografie trouwfotografie Veere Zeeland

Bedrijfsfotografie Equilibre  |  Heinkenszand

Onlangs was ik te gast bij schoonheidsinstituut Equilibre in Heinkenszand om er een aantal bedrijfsfoto's te maken. Het instituut biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen en -producten aan. Onder het fotograferen maakte ik kennis met verschillende behandelingsmethodes die onder andere de huid verbeteren en huidveroudering tegen gaan.

Caroline de Reus Fotografie bedrijfsfotografie

Newbornshoot en lifestyle fotografie Jens  |  Zeeland

Dit is Jens, 8 dagen oud nog maar toen ik hem tijdens een newbornshoot thuis in Nieuwdorp op de foto mocht zetten. Wat een prachtig gaaf jongetje en wat een groot contrast tussen dit mini mensje en z'n grote stoere papa!

 Caroline de Reus Fotografie newborn lifestyleshoot Zeeland

Trouwfotograaf bij de bruiloft van Sasja & Martien  |  Heinkenszand

Als trouwfotograaf heb ik zelden zo'n optimistisch en ontspannen bruidspaar gefotografeerd als Sasja en Martien met hun 3 kanjers van zonen! Zij trouwden eind september op een dag dat de weersvooruitzichten eigenlijk helemaal niet zo slecht waren. 

Caroline de Reus Fotografie Heinkenszand trouwfotograaf

Trouwreportage Esther & Tjerk  |  strand Vlissingen

Esther en Tjerk trouwden in september in het stadhuis van Vlissingenen en ze hadden mij gevraagd hun trouwreportage op het strand in Vlissingen te maken. Het bruidspaar is gek op zwart én op wit. Dus geen wonder dat Tjerk 's ochtends in het zwart voor de deur stond en daar Esther in het gebroken wit met een aantal zwarte accenten trof.

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage strand Vlissingen

Bruidsreportage Jackelien & Patrick  |  Kapelle

Jackelien en Patrick trouwden in Kapelle op een vrijdag in september. Na alle regen in augustus hadden we het geluk dat het een droge dag was. Het was zelfs warm! Daarom konden we de bruidsreportage gewoon lekker buiten maken.

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Kapelle

Familiereportage strand Neeltje Jans  |  Zeeland

Jolien vroeg mij onlangs of ik ter ere van het 50 jarige huwelijk van haar schoonouders tijdens een familiereportage een aantal leuke, vlotte familiefoto's van de kinderen en kleinkinderen wilde maken op het strand in Zeeland. 

Caroline de Reus Fotografie familiereportage strand Zeeland

Newbornshoot en lifestyle fotografie Hidde  |  Zeeland

Onlangs mocht ik in Domburg Hidde, 9 dagen oud,tijdens een newbornshoot in Zeeland fotograferen. Wat een prachtig ventje! Ik vind het heel bijzonder om als newbornfotograaf zo'n klein nieuw leventje op de foto te mogen vastleggen en zo de ouders een prachtige herinnering te geven. Zij waren dan ook super blij met de newbornfoto's! 

Newbornshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie 001

Trouwreportage Edwin & Stefanie  |  Middelburg 

Eind juni was het zover: Edwin en Stefanie gaven in het bijzijn van hun zoontje Thijs, familie en vrienden elkaar het jawoord in het stadhuis in Middelburg. Wat was het leuk om een mooie trouwreportage van dit sympathieke stel te mogen maken! Ik vind het iedere keer weer bijzonder om met mijn camera getuige te mogen zijn van zo'n intiem moment.

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Middelburg

Trouwfotografie Job en Rozemarijne  |  Middelburg

Rozemarijne en Job gaven elkaar het jawoord in november vorig jaar in een zeer regenachtig Middelburg en vroegen mij hun trouwfotografie te verzorgen. In de trouwzaal in Middelburg was van het slechte weer buiten echter niets te merken. 

Caroline de Reus Fotografie trouwfotografie Middelburg

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095