Bruidsfotograaf Clemy & Martin  |  Zierikzee

Hoe leuk is het als collega-fotograaf Clemy je als bruidsfotograaf vraagt voor haar bruidsreportage op Schouwen-Duiveland in het mooie Zeeland. Een uitdagende en fantastische afsluiting in november van een mooi trouwseizoen!

Ik startte met fotograferen bij Clemy en Martin thuis waar het al een gezellige boel was. De getuigen waren 's ochtends vroeg gearriveerd en assisteerden het bruidspaar met veel lol bij de voorbereidingen voor hun grote dag. Daarna gingen we naar het prachtige van oorsprong middeleeuwse kasteel Slot Haamstede. Het beloofde een koude dag te worden en als de weersvoorspellingen klopten, zou het zo'n beetje de hele dag regenen en flink waaien. Gelukkig bleef het droog en kon ik prachtige foto's maken van het bruidspaar en bruidsmeisje Floor in en om het mooie kasteel. Daarna pikten Clemy, Martin en Floor hun gasten op met een prachtige oldtimer Crown bus voor een zeer sfeervolle ceremonie in het Stadhuismuseum van Zierikzee. Patricia Foort zong samen met zangkoor Vreugd en dat leverde menig kippenvel moment op!

Er straalde zoveel warmte en gezelligheid van dit bruidspaar en hun familie/vrienden af, dat je de kou die dag vanzelf vergat! We hebben super veel gelachen en wat een gave afsluiting van een jaar vol mooie trouwreportages!

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Zeeland

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Zeeland

Bruidsreportage Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

 Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Zeeland

 Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Zeeland

Bruidsfotograaf Zierikzee Caroline de Reus Fotografie

 Bruidsfotograaf Zierikzee Caroline de Reus Fotografie

 Bruidsfotograaf Zierikzee Caroline de Reus Fotografie

 Bruidsfotograaf Zierikzee Caroline de Reus Fotografie

Reactie bruidspaar

"Lieve Caroline,

Het moet toch een uitdaging zijn om de trouwreportage te doen van een collega-fotograaf. We doen veel samen op fotografie-gebied en we hebben ook een beetje dezelfde instelling. We kijken op dezelfde manier naar foto's en stellen dezelfde hoge eisen aan het eindresultaat. De keuze voor Caroline was voor ons dan ook een hele logische. Ten eerste is ze een zeer goede trouwfotograaf en levert ze mooie resultaten af en ten tweede is het een heel prettige persoonlijkheid die bijdraagt aan de vreugde op zo'n belangrijke dag. We hebben zoveel gelachen gedurende de dag en wat waren we enthousiast toen we tijdens onze huwelijksreis al de eerste resultaten mochten bewonderen. We bleven maar naar de foto's kijken. Tijdens de pre-wedding-shoot hebben we al mogen oefenen als fotomodel. Die foto's hebben we gebruikt voor onze save-the-date berichten, uitnodigingen, bedankkaartjes, vlaggen, enz. enz. We hadden zoveel goede foto's, dat we keuze zat hadden. En we konden alvast een beetje wennen aan de camera op onze snuffert (meestal sta ik erachter, niet ervoor). Overigens went dat op de grote dag vanzelf. Na 5 minuten heb je de camera al niet meer in de gaten want je bent met heel andere dingen bezig. Ik zou iedereen een trouwfotograaf als Caroline gunnen, omdat ze heel goed luistert naar wat je wilt als klant, en vooral ook naar wat je NIET wilt. Ze schat goed in op welke momenten ze ons een beetje kan helpen bij onze houdingen voor een goede foto en op welke speciale momenten ze dat vooral niet moet doen. Ze weet juist die momenten en uitdrukkingen vast te leggen die we zelf niet in de gaten hebben, maar die goed de sfeer weergeven van de dag. Ik vind dat erg knap. Ondanks het feit dat ik zelf fotograaf ben, heb ik het op de belangrijke momenten helemaal niet door gehad dat ze aanwezig was, en dat ze foto's van ons nam. Daardoor kon ze ons vastleggen zoals we zijn en wij vinden dat prettig. Lekker herkenbaar en je wordt er zo blij van als je de foto's terugkijkt. Wij zullen in ieder geval nog heel lang nagenieten van onze speciale dag, mede dankzij de fotoreportage van Caroline. We zijn te oud voor een new-born reportage maar hopelijk maken we toch nog eens gebruik van haar diensten. Trash the dress kan ik nu nog niet over mijn hart verkrijgen ;-)"

Groetjes, Martin en Clemy

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095