Trouwreportage Jochem & Ineke  |  Fruitteeltmuseum Kapelle

Jochem en Ineke trouwden op een warme zomerdag in augustus in Kapelle en ze vroegen mij hun trouwreportage te maken. Super mooi weer hadden ze. De thermometer bleef bluiten op 27 graden steken, binnen was het nog warmer.

Ik startte in het ouderlijk huis van de bruid om haar laatste voorbereidingen vast te leggen. Ineke werd door haar moeder in haar prachtige trouwjurk geholpen. Ze straalde van oor tot oor toen ze Jochem zag en dat stralen zou ze een hele dag blijven doen. We reden op verzoek van het bruidspaar eerst naar Hansweert om daar in de omgeving een aantal mooie trouwfoto's te maken. Ze gaven elkaar het jawoord in aanwezigheid van hun dierbare familie en vrienden op de mooie en bijzondere locatie het Fruitteeltmuseum in Kapelle. De liefde die dit koppel uitstraalt, deed de temperatuur nog verder stijgen en het was al zo'n warme dag. Na de ceremonie werd in de tuin onder toeziend oog van alle gasten de bruidstaart aangesneden.
Het was heerlijk om hen op deze voor hun zo bijzondere dag te mogen fotograferen! Jochem en Ineke blijf zo stralen! Bedankt voor jullie vertrouwen in mij en heel veel geluk met elkaar gewenst!Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Kapelle

Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

 Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Reactie Jochem & Ineke

"Wat zijn we blij dat we jou gekozen hebben om de mooiste dag van ons leven op de gevoelige plaat vast te leggen. Je rustige en zekere uitstraling zorgde ervoor dat we je 100% vertrouwden. En wat een resultaat. We hebben heel veel positieve reacties gehad en zijn heel blij met de foto's!"

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095