Leoniek & Ronald trouwfotografie  |  Veere Zeeland

Trouwfotografie zo leuk om te doen! Op 8 november fotografeerde ik de bruiloft van Leoniek en Ronald in Zeeland. Wat een enorm leuk en sympathiek stel! Ze wilden persé niet een doorsnee trouwreportage en ja dan ben je net bij mij aan het goede adres. Als fotolocatie kozen ze voor een industrieel achtige omgeving in de buurt van Veere.

Ondanks dat er een grijze dag weer met kans op regen voorspeld was, straalde dit bruidspaar de hele dag door van oor tot oor. Hun hond deed verwoede poging de bruid op andere gedachten te brengen..... :-). Ze gaven elkaar het jawoord op de prachtige en intieme trouwlocatie Auberge de Campveerse Toren in Veere. Het was een feestje om hun bruidsreportage te mogen doen! Lieve Leoniek en Ronald ik wens jullie heel veel geluk samen!
Op 8 november was ik trouwfotograaf op de bruiloft van Leoniek en Ronald. Wat een enorm leuk en sympathiek stel! Ze wilden persé niet een doorsnee trouwreportage en ja dan ben je net bij mij aan het goede adres. Als fotolocatie kozen ze voor een industrieel achtige omgeving in de buurt van Veere. Ondanks dat er een grijze dag weer met kans op regen voorspeld was, straalde dit bruidspaar de hele dag door van oor tot oor. Hun hond deed verwoede poging de bruid op andere gedachten te brengen..... :-). Ze gaven elkaar het jawoord op de prachtige en intieme trouwlocatie Auberge de Campveerse Toren in Veere. Het was een feestje om hun bruidsreportage te mogen doen! Lieve Leoniek en Ronald ik wens jullie heel veel geluk samen! 

 Caroline de Reus Fotografie trouwfotografie Veere Zeeland

Caroline de Reus Fotografie trouwfotografie Veere Zeeland   

Caroline de Reus Fotografie trouwfotografie Veere Zeeland

Reactie bruidspaar

"Je weet het zelf ook al; maar wat een geweldig gave foto's. Wij zijn er heel erg blij mee!! Wat een geweldige dag was 8 november! Caroline heeft daar een hele grote bijdrage aan geleverd, want wat zijn de foto’s super!!! Op voorhand hadden we in gedachten hoe we de foto’s wilden hebben, maar onze verwachtingen zijn overtroffen! We denken dat de reacties op het boek overweldigend zijn. Heel, heel veel dank voor het vastleggen van ons huwelijk!!"

Ronald & Leoniek

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095