Familiereportage strand Neeltje Jans  |  Zeeland

Jolien vroeg mij onlangs of ik ter ere van het 50 jarige huwelijk van haar schoonouders tijdens een familiereportage een aantal leuke, vlotte familiefoto's van de kinderen en kleinkinderen wilde maken op het strand in Zeeland. Ik had geheel de vrije hand en die middag werden een paar nieuwe fotomodellen geboren.

Iedereen had het reuze naar het zin en was super enthousiast over het eindresultaat. Gelukkig maar, want zo verruilde een aantal niet voor niets Limburg voor Zeeland! Met de broekzakken en schoenen vol zand en natte broekspijpen keek iedereen voldaan terug op een zeer gezellige middag en geslaagde fotoshoot! Beste allemaal, dank voor jullie leuke en lieve reacties en veel plezier met het overhandigen van het mooie canvasdoek!

Caroline de Reus Fotografie familiereportage strand Zeeland

 Reactie familie Holl

"We wilden voor onze ouders/schoonouders een leuke en spontane foto van het hele gezin voor hun 50 jarig huwelijk! Het leek me heel leuk dat op het strand te doen, maar aangezien mijn gehele aangetrouwde familie in Limburg woont, was dat nog niet zo makkelijk. Al dat zand en dat natte water.....! Eenmaal op het strand was iedereen dan ook nog een beetje voorzichtig en terughoudend, maar Caroline kreeg iedereen zo ver dat we met opgerolde broekspijpen door de zee renden! En wat was het leuk!!!! Het was voor ons als familie een heel speciale middag mede dankzij Caroline die ons allemaal op het gemak stelde en waardoor de foto dan ook geweldig is en het enthousiasme van ons allemaal afstraalt. Bedankt voor die heel speciale middag die nu nog specialer is geworden door de familieomstandigheden waar we ons nu in bevinden! We zullen het nooit vergeten.

Liefs,"

Jolien

"Het ziet er allemaal prachtig uit! De beste fotoreportage van ons ooit! Heel hartelijk bedankt voor alles. Wat zullen mijn ouders dit geweldig vinden! De fotoreportage voelde echt als een fijne familie-activiteit, vooral wanneer je niet bij elkaar in de buurt woont. Caroline zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer. Ook houdt zij rekening ermee dat iedereen zich tevreden voelt over de foto's die gemaakt zijn en komt met hele originele idee├źn aan om tot het beste resultaat te komen. Caroline is als fotografe een echte aanrader! Dus Caroline, heel hartelijk bedankt voor het vastleggen van de prachtige herinneringen aan deze dag op de gevoelige plaat! 
Groetjes,"

Odetta

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095