Trouwfotograaf bij de bruiloft van Sasja & Martien  |  Heinkenszand

Als trouwfotograaf heb ik zelden zo'n optimistisch en ontspannen bruidspaar gefotografeerd als Sasja en Martien met hun 3 kanjers van zonen! Zij trouwden eind september op een dag dat de weersvooruitzichten eigenlijk helemaal niet zo slecht waren. Dat weersvoorspellingen niet altijd kloppen, bleek wel op die dag.

Op het moment dat we startten met de trouwreportage in Middelburg spetterde het een klein beetje. In Domburg begon de motregen, maar ze lieten zich daardoor totaal niet uit het veld slaan. Ook niet toen de motregen overging in flinke regen. We maakten dankbaar gebruik van de paraplu en van de hele korte momenten tussen de buien door, omdat het bruidspaar nu eenmaal super graag een trouwreportage buiten wilde. Hun optimisme werd beloond, want eenmaal op het strand, brak de zon door en was het ineens stralend weer! Inmiddels heb ik al veel bruidsparen mogen fotograferen, maar nog nooit had ik zo veel wisselend weer tijdens een trouwshoot en nog nooit ben ik zelf zo nat geregend! Het eindresultaat was een zeer afwisselende mooie bruidsreportage. Sasja en Martien gaven elkaar uiteindelijk in aanwezigheid van hun kinderen, familie en vrienden het jawoord in Heinkenszand.

Lieve Sasja en Martien, Dankjewel dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn! Ik heb jullie met heel veel plezier gefotografeerd en wens jullie alle geluk van de wereld toe!

Trouwfotograaf Heinkenszand Caroline de Reus Fotografie

Caroline de Reus Fotografie Heinkenszand trouwfotograaf

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Heinkenszand

Reactie bruidspaar

"Beste Caroline,

Wat een mooie trouwreportage is het geworden zeg! Het was een perfecte dag met een perfecte fotograaf! In de ochtend was het weer iets minder maar daar zie je op de foto's gelukkig niets van terug. Aan het eind van de ochtend werd het heel mooi weer en heb je nog erg mooie foto's kunnen maken op het strand. De kinderen vonden het ook heel leuk en bijzonder om te poseren in hun mooie pakjes. Ze hebben het er nu nog over! Nogmaals bedankt voor de leuke dag! Groetjes,"

Martien en Sasja

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095