Trouwreportage strandpaviljoen  |  Westkapelle 

Wat een feestje dat ik de trouwreportage van Jelmer en Bibiche mocht maken op diverse mooie locaties in Zeeland! Omdat ik Bibiche al heel lang ken, is het extra bijzonder voor mij om haar trouwdag van zo dichtbij mee te maken en te kunnen fotograferen. Ik startte bij de bruidegom thuis in ‘s Gravenpolder, waar het 's ochtends vroeg al één en al bedrijvigheid was om de bruid in haar trouwjurk te helpen. Jelmer was een bezienswaardigheid in de straat, toen hij arriveerde in een gave ford mustang, stiekem z'n tweede grote liefde van die dag.

Nadat het bruidspaar elkaar uitgebreid had bewonderd en tranen waren weggepinkt, vertrokken we samen met hond Gandor, een ontzettende lieve Ridgeback, naar het strand bij Vrouwenpolder voor het eerste deel van de trouwreportage. Daarna wilden Jelmer en Bibiche nog graag foto’s maken bij Kasteel Westhove in Domburg. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten, wachtten bij de strandovergang van strandpaviljoen Bluv, waar de trouwceremonie plaats zou vinden, familie en vrienden het bruidspaar op. Wat is het strand toch een prachtige trouwlocatie. Het jawoord geven aan elkaar met het geluid van de branding op de achtergrond. Hoe romantisch wil je het hebben? Het trouwfeest op het strand ging nog lang door. Lieve Jelmer en Bibiche, ontzettend bedankt voor de super leuke dag en heel veel liefde en geluk voor de toekomst!

Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Reactie bruidspaar
"De keuze voor Caroline was snel gemaakt, wij kennen Caroline al langer en wij wisten wat voor prachtwerk ze maakt van al haar foto’s. Caroline was op onze trouwdag heerlijk relaxed en dacht in alles heel leuk mee, mede dankzij haar hebben we ontzettend genoten van onze fotoshoot en trouwdag. Het album was er snel, waarvoor nogmaals heel veel dank! Het album is perfect, stuk voor stuk zijn het prachtige, bijzondere foto’s. Caroline, heel erg bedankt voor je liefdevolle bijdrage tijdens onze trouwdag. Dankzij jouw foto’s hebben wij voor altijd prachtige herinneringen aan onze mooie dag."

Liefs,

Jelmer en Bibiche

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095