Getting ready foto's wel of niet

Vaak vragen bruidsparen mij wat ik als trouwfotograaf adviseer: de voorbereidingen van het bruidspaar op de grote dag laten fotograferen of niet. Jullie kunnen ervoor kiezen om als bijvoorbeeld kapper en visagiste bezig zijn met trouwkapsel en trouw make-up en als jullie de trouwkleding aantrekken, dat door mij te laten fotograferen. “Foto’s van dat ik me aankleed?”, vragen bruiden mij vaak.

Authentieke beelden
Het met jullie mee opstarten van de dag levert vaak prachtige authentieke beelden op.

Het is het moment van gezonde spanning, na vaak maandenlange voorbereidingen. Het moment van hoe vindt mijn partner straks dat ik eruit zie en hoe ziet mijn partner eruit? Het moment van dierbaren die je helpen met de voorbereidingen en die soms een traantje wegpinken als ze je voor het eerst in je trouwkleding zien. Het levert zoveel mooi beeldmateriaal op en het geeft mij tevens de mogelijkheid om details te fotograferen, zoals bijvoorbeeld trouwsieraden, trouwschoenen, je favoriete geurtje etc.

Compleet beeld
Achteraf hoor ik vaak van mijn bruidsparen dat ze zo blij zijn dat ze ook dit deel van hun trouwdag door mij hebben laten vastleggen. Het geeft een mooi compleet beeld van jullie dag, zeker als je afzonderlijk van elkaar start met de voorbereidingen. Hoe leuk is het dan voor de ander om later terug te zien wat er aan voorafging?

Pure en ontspannen foto's
Het vanaf 's ochtends vroeg al met jullie optrekken heeft tevens als voordeel dat jullie al heel snel gewend raken aan mijn aanwezigheid en belangrijker nog aan de camera die alles zoveel als mogelijk registreert. Dat betaalt zich uit in pure en ontspannen foto’s. Foto’s van hoe jullie echt zijn!

Wel doen dus
Het zal jullie dus niet verbazen dat ik een groot voorstander ben van het fotograferen van de voorbereidingen. Het kan zijn dat jullie vanwege jullie budget keuzes moeten maken. Hebben jullie liever dat ik pas daarna begin met het maken van de trouwreportage, dan kan dat vanzelfsprekend ook!

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095