Trouwfotograaf bij Rinse & Corianne  |  Zeeland 

Hun trouwdag vol geluk en emoties in perfecte foto's te mogen vastleggen, dàt maakt mij als trouwfotograaf zo blij!

Na alle voorbereidingen was het onlangs dan eindelijk zover: Corianne trad in het huwelijk met haar Rinse en gaf de liefde van haar leven haar jawoord op de mooie trouwlocatie Hofstede ‘s-Gravenhoek in Wissenkerke in de provincie Zeeland. Ondanks alle beperkingen die Corona kent, wilde dit lieve bruidspaar gewoon graag hun liefde vieren en dat is prima gelukt. Ik mocht als trouwfotograaf hun mooie trouwdag vastleggen. Lucky me!

Ik startte in Geersdijk en fotografeerde de bruidegom tijdens zijn voorbereidingen. Ik had mooi nog even tijd om ook wat details op de foto vast te leggen. Vervolgens reed ik naar Noordgouwe waar de kapper net de laatste hand aan het bruidskapsel legde in het ouderlijk huis van de bruid. Dat huis viel niet te missen door de feestelijke en prachtige versieringen, gemaakt door de moeder van de bruid. Na een aantal mooie foto’s van Corianne en de firstlook maakten we op verschillende locaties foto’s. Rinse en Corianne zagen er natuurlijk prachtig uit, waren overduidelijk verliefd èn enthousiast en dat alles leverde een aantal mooie trouwfoto’s op. Het kon qua weer, code geel, alle kanten op die dag. Ik was dan ook op àlles voorbereid, maar het weer viel enorm mee; gelukkig komen weersverwachtingen niet altijd uit.

Na een liefdevolle ceremonie en het aansnijden van de prachtige en lekkere bruidstaart, ook gemaakt door de creatieve moeder van de bruid, zat mijn taak er voor die dag op en ging ik naar huis met een tas vol mooie trouwfoto’s. Binnenkort volgt hier een preview.

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095