Ik ben altijd op zoek naar emotie en echtheid en dat geldt ook voor kinderfotografie. Het fotograferen van kinderen vraagt een speciale aanpak en veel geduld. Ik trek er dan ook altijd ruim de tijd voor uit om kinderen eerst helemaal zichzelf te laten zijn. Je kunt kiezen voor een shoot in de fotostudio of op locatie. Er zijn tal van mooie locaties in de directe omgeving van Goes of elders in Zeeland.

Tips voor de perfecte portretfoto van je kind:
Zorg dat je als ouder ontspannen aan de fotoshoot begint en dat je kind uitgerust is. Geef je kind de tijd om te wennen aan de camera en aan mij. Leg uit wat we gaan doen. Forceer niks. Plezier maken staat voorop; op de foto gaan is leuk! Ik doe er alles aan om je kind eerst op zijn of haar gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren. De ouders vraag ik daarbij te helpen; neem de lievelingsknuffel of favoriete speelgoed mee, vertel een grapje, doe gek, maak je kind aan het lachen.... Ook niet onbelangrijk: check tijdens de shoot het gezicht van je kind regelmatig even op snottebellen etc. Complimentjes geven en belonen werkt en heb als ouder geduld als het even niet zo loopt als gepland. Soms heeft een kind even een break nodig. Het komt voor dat een kind echt niet (meer) wil, dan is dat voor mij het moment om te stoppen. Accepteer dat je kind soms niet doet wat jij het liefste wil. Besef dat we er beide dan alles aan gedaan hebben, om de kinderfotoshoot te laten slagen!Tips voor kinderfotografie

Caroline de Reus Fotografie kinderfotografie Zeeland

 

ღ  Wat je kan verwachten

Voordat ik aan de slag ga met de fotoshoot, spreken we eerst de wensen door. Achteraf maak ik een selectie van de mooiste, leukste, grappigste en meest ontroerende foto’s. Deze bewerk ik met zorg in kleur en eventueel in zwart-wit. De foto’s worden binnen twee weken op een persoonlijke pagina op mijn website geplaatst. Zo kunnen de foto’s op het gemak thuis bekeken worden en kan een keuze gemaakt worden. De gekozen foto’s lever ik in afdrukkwaliteit als downloadbaar bestand.

ღ  Ontwerp kaart en drukwerk

Neem voor het ontwerpen van kaarten en het verzorgen van drukwerk vrijblijvend contact met mij op.

ღ  Afdrukmogelijkheden

Naast afdrukken op hoogwaardig fotopapier met of zonder passepartout zijn ook afdrukken op canvas en aluminium etc. mogelijk. Jullie kunnen er ook voor kiezen om de fotoafdrukken te laten verlijmen op dibond. Dibond is een presentatievorm die je veelal tegenkomt in galerieën en musea. Dibond staat garant voor strak en modern design. Het bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwart kunststof. Het materiaal is stevig, vormvast, vochtbestendig en duurzaam. Het beeld wordt belicht op fotopapier, zodat echte fotokwaliteit gegarandeerd is.  Eventueel kan de foto op dibond verlijmd worden achter acryl (plexiglas) met een dikte van 3 of 10 mm. Voor de presentatie kan gekozen worden voor afstandhouders of aluminium profiel. Neem voor de diverse mogelijkheden, formaten en prijzen vrijblijvend contact met mij op.

ღ  Portretfotografie

Een ongedwongen fotoshoot, een mooie en pure foto van jezelf voor social media, voor zakelijke doeleinden of gewoon “zomaar”. Een portret waarin je jezelf helemaal herkend en waar je oprecht blij mee bent. Je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Als je wil, kan je gebruikmaken van professionele hairstyling en visagie. De visagiste haalt het beste in je naar boven en laat je stralen! Daarna leg ik het resultaat met veel plezier voor je op de foto vast.

ღ  Gezins- en familieshoot

Ze worden zo snel groot; hoe leuk is het dan om regelmatig momenten door middel van een gezinsfotoshoot vast te leggen van hoe jullie nu zijn als gezin. Een gezinsshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Het is zo waardevol om jullie liefde, band en plezier vast te leggen voor later. Ontspannen en gezellig. Een heerlijke herinnering aan hoe je gezin was! Deze shoot kan eventueel als lifestyleshoot bij jullie thuis plaatsvinden, terwijl jullie als gezin bezig zijn met de dagdagelijkse dingen. Ik fotografeer mooie momenten op ongedwongen manier en gebruik daarbij het natuurlijke licht om zo de zachtheid en puurheid te benadrukken. Iedere periode in jullie jonge gezin leent zich voor een mooie fotoshoot.
Met je hele familie in een ongedwongen en ontspannen sfeer op de foto? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens een familieshoot maak ik zoveel mogelijk foto's van iedereen, individueel en in verschillende samenstellingen op diverse plaatsen, zodat er veel keuze is. Ik garandeer jullie een waardevolle herinnering voor later!

ღ  Vrienden- of vriendinnenshoot

Met je beste vrienden kun je lachen en huilen. Leg jullie vriendschap vast door middel van een fotoshoot! Maak er een gezellig uitje van en ga lekker ongedwongen met elkaar op de foto.

ღ  Loveshoot

Heb jij de liefde van jouw leven gevonden? Als liefdeskoppel willen jullie natuurlijk niets liever dan jullie liefde op beeld vast laten leggen. Een loveshoot is daar de perfecte manier voor. In een ontspannen sfeer maken we tijdens de loveshoot foto’s op een locatie die bij jullie past. Terwijl jullie lekker aan het genieten zijn van elkaar, leg ik met alle plezier jullie liefde vast. Niet geposeerd, maar alles lekker spontaan. Plezier hebben staat voorop! Het resultaat; foto’s waar jullie liefde en geluk vanaf spat! Ook leuk als preweddingshoot.

ღ  Locatie

De shoots kunnen zowel in de studio als op locatie plaatsvinden. Goes en omgeving kennen tal van leuke fotogenieke plekjes, maar ook steden als Middelburg, Vlissingen, Veere en Zierikzee en de vele mooie stranden in Zeeland bieden veel mogelijkheden. Ken je buiten Zeeland een mooie locatie? Geen enkel probleem! 

Werkwijze en prijzen

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095