profielfoto 

 

 

 

Ik ben een professioneel opgeleide fotograaf die mensen graag fotografeert zoals ze zijn: spontaan, echt en puur. Mijn sleutelwoorden: enthousiast, humor, spontaan, ongedwongen en creatief. Mijn stijl? Die is puur, fris en romantisch.

Het liefst maak ik gebruik van het natuurlijke licht. Ik ga ontspannen te werk, weet de juiste momenten te pakken en heb oog voor detail. Niet alleen besteed ik veel aandacht aan het fotograferen, maar ook aan de selectie en de digitale nabewerking. Mijn foto’s lever ik in de vorm van een digitaal bestand, maar er zijn ook tal van mooie afdrukvormen mogelijk. Op verzoek ontwerp ik originele trouw-, geboorte- of bedankkaartjes.

Ik woon in de omgeving van Goes in Zeeland, maar werk door heel Nederland en daarbuiten. Momenten die vragen om op de foto vastgelegd te worden, doen zich immers overal voor!

Wil je weten wat mijn klanten zeggen over Caroline de Reus Fotografie? Kijk dan bij de recensies.

 

Check mijn beschikbaarheid of stel gerust je vraag!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde dag? Wil je een afpraak maken of heb je gewoon een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Het kan zijn, dat mijn antwoord in je spam terecht komt. Check die voor de zekerheid als antwoord van mij uitblijft. Bellen kan natuurlijk ook. Ik ben bereikbaar op 06-12876309.

Corona update

Kom je uit één huishouden, dan zijn er weer mogelijkheden: Fotoshoots van gezinnen, koppels en soloportretten kunnen zowel in de studio als op locatie geboekt worden. Vanzelfsprekend houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen: ik geef geen hand en houd anderhalve meter afstand. Ik verwacht van mijn klanten hetzelfde. Vertoont één van ons symptomen die kunnen duiden op het Corona virus, dan wordt de fotoshoot uitgesteld en spreken we een andere datum af.  Zo zorgen we samen voor een veilige fotoshoot!
In verband met de huidige anderhalve meter maatregel zijn familie- en groepsshoots op dit moment nog niet mogelijk. Wil je iemand toch graag daarmee verrassen, dat kan! Koop dan bij mij een cadeaubon ter waarde van een groepsfotosessie en besteed deze zodra de huidige maatregelen opgeheven zijn!

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095