Zijn jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Zeeland om jullie bruiloft vast te laten leggen? Jullie trouwdag is een bijzonder moment in jullie leven waar jullie later nog vaak aan zullen terugdenken. Trouwfoto’s zijn van onschatbare waarde om na te genieten en jullie huwelijksdag opnieuw te beleven. Trouwen jullie buiten Zeeland of zelfs buiten Nederland? Geen enkel probleem, mooie fotolocaties zijn immers overal te vinden!

ღ  Stijl van fotografie

Caroline de Reus Fotografie Bruidsfotografie Zeeland 001Iedere bruiloft is uniek en daarom is trouwfotografie maatwerk. Als bruidsfotograaf doe ik er tijdens jullie bruidsreportage alles aan om jullie liefde, bijzondere momenten en emoties in al hun puurheid vast te leggen. Sleutelwoorden daarbij zijn: oog voor detail, humor, spontaan, ongedwongen en creatief. Mijn stijl? Die is puur, fris en romantisch. Met mijn foto's vertel ik jullie eigen unieke verhaal voor een leven lang nagenieten. Ik leg jullie het liefst vast zoals jullie echt zijn, daarom laat ik jullie zo min mogelijk poseren. Ik ben voortdurend alert op mooie, oprechte momenten en probeer altijd zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Willen jullie jullie trouwdag uit verschillende invalshoeken laten vastleggen? Dat kan! Het is mogelijk om een second shooter bij jullie trouwreportage te boeken. 

 

ღ  Maatwerk

Caroline de Reus Fotografie Trouwfotograaf MiddelburgVooraf plannen we een afspraak, zodat we kennis kunnen maken met elkaar. We spreken jullie trouwdag en wensen uitgebreid door en jullie kunnen voorbeelden van trouwreportages bekijken. Omdat ik inmiddels tientallen bruiloften fotografeerde, kan ik jullie eventueel op ideeën brengen en tips geven. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hebben jullie zelf geen beeld bij een mooie fotolocatie, dan kom ik met een aantal suggesties. Ik woon zelf in Goes en als Zeeuwse ken ik in Zeeland inmiddels bijna ieder fotogeniek plekje. Trouwen jullie buiten Zeeland, ook dan zijn mooie fotolocaties zo gevonden! Als jullie een goed gevoel hebben om mij uit te nodigen op jullie bruiloft, maken we een draaiboek waarin we jullie trouwreportage tot in de puntjes plannen. 

 

ღ  Online gallery, luxe USB stick en trouwalbum

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage 001Na de bruiloft selecteer ik de mooiste, leukste, meest ontroerende foto's van jullie trouwdag en besteed veel aandacht aan de nabewerking daarvan. Deze trouwfoto's zijn eenvoudig terug te kijken in een online gallery waar en wanneer jullie maar willen en bovendien krijgen jullie deze foto's van mij in afdrukkwaliteit op een luxe USB stick. Een extra optie bij jullie trouwdag is een trouwalbum van sublieme afdrukkwaliteit. Jullie mooiste foto's verwerk ik in het digitale trouwalbum. Ik houd van een moderne, frisse opmaak en dat resulteert in stijlvolle pagina's. Het album is gevuld met Fujicolor Papier en heeft een lay-flat binding. Dit zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina een geheel vormen. Ik plaats de foto's altijd eerst in een concept album, zodat jullie het album van te voren digitaal kunnen inzien en wijzigingen nog mogelijk zijn. Zo garandeert het album een prachtige herinnering aan jullie trouwdag! De prijs van het album is afhankelijk van het type, formaat en aantal pagina's. 

ღ  Mini-albums

Ik verzorg ook graag een mini-kopie van jullie trouwalbum. Deze mini-trouwalbums, ook wel ouderalbums genoemd, zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handzaam klein formaat. Een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld jullie ouders en getuigen waar ze nog lang plezier van zullen hebben. 

 

Prijzen

Een loveshoot voor jullie grote dag is de perfecte manier om elkaar op ongedwongen wijze beter te leren kennen, alvast ontspannen kennis te maken met mijn werkwijze en een gezellige voorbereiding op de echte bruidsreportage. De shoot duurt ongeveer anderhalf uur en de foto's kunnen jullie gebruiken voor een eigentijdse uitnodiging, een bedankkaartje, als foto voor op het receptieboek, receptiedoek en meer. Ik denk graag met jullie mee en zorg eventueel voor het ontwerp en het drukwerk.

11loveshoot

Pas getrouwd? Als jullie het aandurven, kunnen jullie nog een keer jullie trouwkleding aan doen voor een trash the dress shoot. Tijdens zo'n shoot kun je alles doen wat je op je bruiloft niet durfde en jullie maken het zo gek als jullie zelf willen. Denk bijvoorbeeld aan een duik in zee, zoek kikkers in een vijver, spetter er lekker op los in regenplassen...... Eén ding is zeker, deze shoot levert jullie hele unieke foto's op! Als jullie die uitdaging aan willen gaan, neem dan met mij contact op voor de mogelijkheden.

Caroline de Reus Fotografie Trouwfotograaf Zeeland 002

Lieve woorden.....

"Ik zou iedereen een trouwfotograaf als Caroline gunnen, omdat ze heel goed luistert naar wat je wilt als klant, en vooral ook naar wat je NIET wilt..... Ze weet juist die momenten en uitdrukkingen vast te leggen die we zelf niet in de gaten hebben, maar die goed de sfeer weergeven van de dag. Tijdens de pre-wedding-shoot hebben we al mogen oefenen als fotomodel. Die foto's hebben we gebruikt voor onze save-the-date berichten, uitnodigingen, bedankkaartjes, vlaggen, enz. enz. We hadden zoveel goede foto's, dat we keuze zat hadden."
Clemy & Martin

Wat zijn we blij dat we jou gekozen hebben om de mooiste dag van ons leven op de gevoelige plaat vast te leggen. Je rustige en zekere uitstraling zorgde ervoor dat we je 100% vertrouwden. En wat een resultaat. We hebben heel veel positieve reacties gehad en zijn heel blij met de foto's!
Jochem & Ineke

"Je weet het zelf ook al; wat een geweldig gave foto's. Wij zijn er heel erg blij mee!! Wat een geweldige dag was 8 november! Je hebt daar een hele grote bijdrage aan geleverd, want wat zijn de foto’s super!!! Op voorhand hadden we in gedachten hoe we de foto’s wilden hebben, maar onze verwachtingen zijn overtroffen! We denken dat de reacties op het boek overweldigend zijn. Heel, heel veel dank voor het vastleggen van ons huwelijk!!
Ronald & Leoniek 

        MEER RECENSIES
Bruidsfotografie Middelburg

Livia & Damien

image2

Martin & Clemy

image3

Stefanie & Edwin

image4

Latoya & Roel

image5

Karen & Stijn

image6

Ronald & Leoniek

image7

Marten & Jantine

Anne & Martijn

Peter & Wilma

Check mijn beschikbaarheid of stel gerust je vraag!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde dag? Wil je een afpraak maken of heb je gewoon een vraag? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Corona update

Kom je uit één huishouden, dan zijn er weer mogelijkheden: Fotoshoots van gezinnen, koppels en soloportretten kunnen zowel in de studio als op locatie geboekt worden. Vanzelfsprekend houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen: ik geef geen hand en houd anderhalve meter afstand. Ik verwacht van mijn klanten hetzelfde. Vertoont één van ons symptomen die kunnen duiden op het Corona virus, dan wordt de fotoshoot uitgesteld en spreken we een andere datum af.  Zo zorgen we samen voor een veilige fotoshoot!
In verband met de huidige RIVM maatregelen zijn familie- en groepsshoots op dit moment nog niet mogelijk. Wil je iemand toch graag daarmee verrassen, dat kan! Koop dan bij mij een cadeaubon ter waarde van een groepsfotosessie en besteed deze zodra de huidige maatregelen opgeheven zijn!

 


Caroline de Reus Fotografie

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

  (+31) 06-12876309

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095