Puur, ongedwongen & met oog voor detail

 

Jullie moeten optimaal kunnen genieten van jullie trouwdag.

Focus je lekker op elkaar en jullie dierbaren.

Praat, lach, knuffel en relax!

***

Ondertussen leg ik jullie specifieke en bijzondere band vast:

precies zoals jullie zijn!

Met mijn foto's vertel ik jullie eigen unieke verhaal.

Foto's vol met liefde, emoties, plezier, details.

Voor een leven lang nagenieten.

*** 

Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_501 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_502 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_503 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_504 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_505 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_506 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_507 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_508 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_509 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_510 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_511 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_512 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_513 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_517 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_518 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_519 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_520 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_521 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_522 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_523 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_524 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_525 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_527 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_528 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_529 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_530 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_532 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_533 Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_534

Jullie droomdag vraagt om perfecte trouwfoto's

Jullie trouwdag is een bijzonder moment in jullie leven waar jullie later nog vaak aan zullen terugdenken. Trouwfoto’s zijn van onschatbare waarde om na te genieten en jullie huwelijksdag opnieuw te beleven. Iedere bruiloft is uniek en daarom is trouwfotografie maatwerk. Als bruidsfotograaf doe ik er tijdens jullie bruidsreportage alles aan om jullie liefde, bijzondere momenten en emoties in al hun puurheid vast te leggen. Sleutelwoorden daarbij zijn: oog voor detail, humor, spontaan, ongedwongen en creatief. Mijn stijl? Die is puur, fris en romantisch. Met mijn foto's vertel ik jullie eigen unieke verhaal voor een leven lang nagenieten. Ik leg jullie het liefst vast zoals jullie echt zijn, daarom laat ik jullie zo min mogelijk poseren. Ik ben voortdurend alert op mooie, oprechte momenten en probeer zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Willen jullie vanuit verschillende invalshoeken jullie trouwdag laten vastleggen? Dat kan! Het is mogelijk om een second shooter bij jullie trouwreportage te boeken. 

 Tips bij het zoeken naar een trouwfotograaf

Caroline de Reus Fotografie Trouwfotograaf MiddelburgVooraf plannen we een afspraak, zodat we kennis kunnen maken met elkaar. Ik vind het heel belangrijk dat we een "klik" hebben; als jullie je bij mij op het gemak voelen, ontstaan vanzelf de puurste en meest spontane foto’s waarin jullie jezelf helemaal herkennen. We spreken jullie trouwdag en wensen uitgebreid door en jullie kunnen voorbeelden van trouwreportages bekijken. Omdat ik inmiddels tientallen bruiloften fotografeerde, kan ik jullie eventueel op ideeën brengen en tips geven. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hebben jullie zelf geen beeld bij een mooie fotolocatie, dan kom ik met een aantal suggesties. Ik woon zelf in Goes en als Zeeuwse ken ik in Zeeland inmiddels bijna ieder fotogeniek plekje. Trouwen jullie buiten Zeeland of in het buitenland, ook dan zijn mooie fotolocaties zo gevonden! Als jullie een goed gevoel hebben om mij uit te nodigen op jullie bruiloft, maken we een draaiboek waarin we de trouwreportage tot in de puntjes plannen. Een week voor de grote dag hebben we nog een keer contact om jullie dag definitief door te spreken en zoek ik contact met de ceremoniemeester. Voor jullie grote dag met mij op pad voor een loveshoot? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage 001Na de bruiloft selecteer ik de mooiste, leukste, meest ontroerende foto's van jullie trouwdag en besteed veel aandacht aan de nabewerking daarvan. Deze verwerk ik in een digitaal trouwalbum van sublieme afdrukkwaliteit. Ik houd van een moderne, frisse opmaak en dat resulteert in stijlvolle pagina's. Het album is gevuld met Fujicolor Papier en heeft een lay-flat binding. Dit zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina een geheel vormen. Ik plaats de foto's altijd eerst in een concept album, zodat jullie het album van te voren digitaal kunnen inzien en wijzigingen nog mogelijk zijn. Zo garandeert het album een prachtige herinnering aan jullie trouwdag! De prijs van het album is afhankelijk van het type, formaat en aantal pagina's. De foto's uit het album kunnen jullie bovendien eenvoudig bekijken in een online gallery waar en wanneer jullie maar willen en krijgen jullie in afdrukkwaliteit op een luxe USB stick. Willen jullie een mini-kopie van het trouwalbum om bijvoorbeeld jullie ouders en getuigen als cadeau te geven? Dat kan, vraag gerust naar de mogelijkheden van deze ouderalbums en verras hen! Na jullie grote dag met mij op pad voor een trash the dress shoot? Kijk hier voor meer informatie.

Ik leer jullie graag kennen, zodat ik meer te weten kom over wat jullie belangrijk vinden en hoe jullie dag er uit ziet. Zo kan ik ervoor zorgen dat jullie de foto's krijgen die jullie zo graag willen en garandeer ik dat jullie door middel van een prachtig album jullie trouwdag kunnen blijven herbeleven. De prijs van een bruidsreportage is afhankelijk van jullie wensen. Er is zoveel mogelijk. Voor ieder bruidspaar maak ik een passende offerte. Om jullie een indicatie te geven: bruidsreportages inclusief trouwalbum starten bij 1324,--.
Caroline de Reus Fotografie Fotograaf Goes 002

 Kijk hier of jullie trouwdag nog vrij is!

 

images/ALGEMEEN/PORTFOLIO2020/Trouwfotograaf_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_504.jpg

Suzanne & Paul

images/BLOG/Caroline_de_Reus_Fotografie_trouwreportage_Zeeland.jpg

Vera & Jean-Paul

images/TROUWEN/Trouwreportage_Middelburg_Vlissingen_Caroline_de_Reus_Fotografie.jpg

Edwin & Stefanie

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Zeeland

 Caroline de Reus Fotografie Zeeland trouwfotograaf 002

"Ik zou iedereen een trouwfotograaf als Caroline gunnen, omdat ze heel goed luistert naar wat je wilt als klant, en vooral ook naar wat je NIET wilt..... Ze weet juist die momenten en uitdrukkingen vast te leggen die we zelf niet in de gaten hebben, maar die goed de sfeer weergeven van de dag. Tijdens de pre-wedding-shoot hebben we al mogen oefenen als fotomodel. Die foto's hebben we gebruikt voor onze save-the-date berichten, uitnodigingen, bedankkaartjes, vlaggen, enz. enz. We hadden zoveel goede foto's, dat we keuze zat hadden."

Clemy & Martin

 Caroline de Reus Fotografie Zeeland trouwfotograaf

"Je weet het zelf ook al; wat een geweldig gave foto's. Wij zijn er heel erg blij mee!! Wat een geweldige dag was 8 november! Je hebt daar een hele grote bijdrage aan geleverd, want wat zijn de foto’s super!!! Op voorhand hadden we in gedachten hoe we de foto’s wilden hebben, maar onze verwachtingen zijn overtroffen! We denken dat de reacties op het boek overweldigend zijn. Heel, heel veel dank voor het vastleggen van ons huwelijk!!

Ronald & Leoniek

Meer lieve woorden

 Caroline de Reus Fotografie Zeeland trouwfotograaf

"Wat heb je onze perfecte dag op een perfecte wijze vastgelegd! Een dag vol liefde voor elkaar, onze familie en vrienden en natuurlijk de liefde van Naomi voor de taart. Het was voor ons heel belangrijk dat we een goede klik met je hadden en er een ongedwongen sfeer was. Je bent een echte professional die in dienst staat voor het bruidspaar. Je weet het juiste advies te geven om dat extraatje te geven aan de foto's. Dolblij dat we voor jou gekozen hebben!"

Caroline & Jeff

Check mijn beschikbaarheid of stel gerust je vraag!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde dag? Wil je een afpraak maken of heb je gewoon een vraag? Stuur dan een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Het kan zijn, dat mijn antwoord in je spam terecht komt. Check die voor de zekerheid als antwoord van mij uitblijft. Bellen kan natuurlijk ook. Ik ben bereikbaar op 06-12876309.

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095